Video: Buffoni asemel pidanuks punase kaardi saama hoopis teine Juventuse mängija

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kas Michael Oliver pidanuks punast kaarti näitama kellelegi teisele?
Kas Michael Oliver pidanuks punast kaarti näitama kellelegi teisele? Foto: PIXATHLON/SIPA / PIXATHLON/SIPA

​Jalgpalli Meistrite liiga veerandfinaalidest on möödas juba enam kui üks nädal, aga arutelu Torino Juventuse konkurentsist langemise ja Gianluigi Buffonile antud punase kaardi üle ei ole jätkuvalt vaibunud.

Kui Madridi Reali kasuks ja Juventuse vastu määratud penalti õiguspärasuses jalgpallireeglite tundjate seas kahtlust pole, siis Buffoni punase kaardi osas ilmus veebiavarustesse video, mis viitab, et võib-olla pidanuks Juventuse kapteni asemele saama kohtuniku rebimise eest punase kaardi hoopis brasiillasest väljakumängija Douglas Costa.

Järgnenud penalti realiseeris Cristiano Ronaldo ning viis sellega Reali üldskoori 4:3 juures poolfinaali, kus nende vastaseks loositi tänavu kuuendat aastat järjest Saksamaa meistriks tulnud Müncheni Bayern. Teises poolfinaalis kohtuvad AS Roma ja Ragnar Klavani koduklubi Liverpool.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles