PSG peatreener ei kuulnud tiitlivõidu järel Neymarist kippu ega kõppu

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Neymar
Neymar Foto: STEPHANE MAHE/REUTERS

Paris Saint-Germaini peatreener Unai Emery ütles, et pole pärast 7:1 võitu Monaco üle, mis kindlustas klubile meistritiitli, Neymarist mitte midagi kuulnud.

«Rääkisin Neymariga viimati kaks või kolm nädalat tagasi. Uurisin, kuidas tal läheb ning kas tal on plaanis liituda meie treeningutega. Meil on mängijatega ühine vestlus ehk meil on selles mõttes otsene ühendus mängijate klubi ja minu vahel olemas,» ütles Emery.

«Mul on Neymariga head suhted. Ta muretseb praegu enda taastumise pärast. Ta tahab kindlasti enne hooaja lõppu veel ühe mängu klubis mängida,» avaldas Emery oma viimase vestluse sisu Neymariga.

Neymari kohta on pidevalt ringlemas spekulatsioonid, mille kohaselt on brasiillane peagi klubi vahetamas. «Mina näen teda Pariisis. Ma ausalt usun seda. Tema ja PSG ühine teekond jätkub,» ütles Emery.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles