Kui kõrgele tõstis Loeb kahe MM-ralliga oma aktsiad?

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sebastien Loeb
Sebastien Loeb Foto: ULISES RUIZ/AFP

Citroën tegevjuht Linda Jackson andis mõista, et kui üheksakordne autoralli maailmameister Sébastien Loeb tahab järgmisel hooajal WRC sarjas kaasa teha täispika kalendri, siis tal on selleks nende juures võimalus olemas.

Loeb teeb sel hooajal Citroëni eest kaasa kokku kolmel MM-rallil. Esimesed kaks on juba selja taga. Nii Mehhikos kui Korsikal näitas prantslane muljetavaldavat kiirust, summutades sellega kahtlused, kas vanameister on jätkuvalt kiire.

Küsimusele, kas Jackson soovib Loebi järgmisel hooajal kõigiks rallideks Citroëni ridadesse, vastas naine: «Seda küsimust tuleb minult küsida hooaja teisel poolel. Kuid see sõltuks täielikult Sébastienist ja tema soovidest.»

Loebil jääb sel hooajal sõita veel oktoobris toimuv Kataloonia ralli. Vahepeal räägiti, et ehk teeb Loeb kaasa ka Saksamaa rallil, kuid sellise kuulduse lükkas Jackson ümber.

Ühtlasi kaitses Jackson tiimi valikut anda Loebile Craig Breeni arvelt selleks hooajaks kolm rallit. «Tegime hooaja alguses õige otsuse. Inimesed kahtlesid meis, kuid meie otsus on end õigustanud,» lausus Jackson.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles