Mäkinen avaldas, mis on Argentina ralli kõige suurem väljakutse

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tommi Mäkinen
Tommi Mäkinen Foto: TGR

Toyota rallimeeskonna pealikul Tommi Mäkinenil on Argentina rallist head mälestused – oma 24 rallivõidust kolm on ta teeninud just seal.

«Kui ma ise sõitsin, siis oli Argentina üks lemmikrallisid. See on väga suur väljakutse, aga seal on ka väga lõbus sõita,» meenutas Mäkinen Toyota pressiteenistusele.

Mäkinen on järgmise nädalavahetuse eel positiivne. Taas tõi ta mängu sõna «kogemused» - tema sõnul on eelmise aasta rallist väga palju õpitud. Toyota masinatega sai Jari-Matti Latvala eelmisel aastal viienda koha ja Juho Hänninen seitsmenda koha, toona Fordiga kihutanud Ott Tänak oli kolmas.  

Mäkinen avaldas ka, mis on Argentina ralli kõige suurem väljakutse. «Argentinas on üsna erinevat tüüpi teed: mõned pehmed, mõned kõvad, mõned kivised, mõned üsna puhtad. Tõenäoliselt on selle ralli kõige suurem väljakutse nende kõigiga kohanemine.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles