Klopp rääkis mängueelsel pressikonverentsil vigastatud mängijatest

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liverpooli peatreener Jürgen Klopp.
Liverpooli peatreener Jürgen Klopp. Foto: ANDREW YATES / REUTERS

Liverpooli jalgpalliklubi kohtub laupäeval Inglismaa kõrgliigas võõral väljakul West Bromwich Albioniga. Liverpooli peatreener Jürgen Klopp rääkis mängueelsel pressikonverentsil vigastatud mängijatest.

Sakslasest juhendaja sõnas, et ilmselt jääb homsest lahingust eemale Nathaniel Clyne, kuid Joe Gomez ja Dejan Lovren on mängukõlblikud. «Clyne on kahjuks lihaseprobleemiga väljas,» sõnas Klopp. «Kõik ülejäänud on saadaval. Joe on tagasi täiskoormusega treeningul, Dejan vajas taastumiseks veidi rohkem aega, aga ta oli eilsel treeningul hea.»

Liverpooli peatreenerilt uuriti, mis seisus on pikemalt vigastatud olnud Emre Can ja Adam Lallana. «Pole uudiseid Adami ja Emre kohta, kuid esineb võimalus, et nad mängivad veel sel hooajal,» vastas Klopp. «100 protsenti on kindel, et Joel Matip ei ole enam koosseisus – ta alustab meiega uue hooaja ettevalmistust,» lisas ta.

Liverpool hoiab neli mängu enne hooaja lõppu Inglismaa kõrgliigas 70 punktiga kolmandat kohta, jäädes Manchester Unitedist maha nelja ja edestades Tottenham Hotspuri kahe silmaga. West Brom paikneb 24 punktiga viimasel positsioonil ning mängib väga suure tõenäosusega järgmisel hooajal aste madalamal.

West Bromi ja Liverpooli vaheline Inglismaa kõrgliiga kohtumine algab laupäeval kell 14.30. Kui Eesti jalgpallikoondise kapten Ragnar Klavan kuulub Liverpooli algkoosseisu, siis Postimees teeb mängust otseblogi. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles