Galerii: Flora kapten tegi hiilgava partii, Trans kaotas kodus punkte

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Premium liiga 10. vooru mängus andis Viljandi JK Tulevik koduväljakul lahingu Tallinna FC Florale, kuid tiitlikaitsja pani teisel kolmveerandtunnil oma paremuse kindlalt maksma.

Äsja peatreener Marko Kristalist loobunud Tulevik määras uueks juhendajaks endise Flora ja praeguse Viljandi meeskonna mängija Sander Posti, kes viibis tänagi väljakul 90 minutit. Tulevik hoidis avapoolajal tiitlikaitsja nullil, kuid teisel poolajal lõid florakad koguni kuus väravat.

Kahel korral jõudsid sihile keskväljamaestro Zakaria Beglarišvili (51. ja 70. minutil) ja vahetusest sekkunud Erik Sorga (86. ja 90.). Korra sahistasid võrku tipuründaja Frank Liivak (55.) ja keskkaitsja Madis Vihmann (64.). Suurepärase partii tegi Flora kapten ja paremkaitsja Gert Kams, kes hiilgas lausa nelja resultatiivse sööduga.

Teises kell 13 alanud mängus teenis 3:0 võidu Nõmme Kalju FC, kes alistas võõral väljakul FC Kuressaare. Ründaja Liliu viis külalised 15. minutil juhtima, Kalju eduseisu suurendas kaheväravaliseks teise poolaja keskpaigas keskkaitsja Vladimir Avilov, lõppseisu vormistas teisel üleminutil Liliu.

Tänases kolmandas mängus pakkusid piirilinnas haarava vastasseisu Narva JK Trans ja JK Tallinna Kalev. Vahetusest sekkunud debütant Kaspar Laur viis külalised 39. minutil juhtima, kuid puhkepausile läks eduseisus Narva, kui 42. ja 45. minutil oli täpne Dmitri Barkov. Kalevile päästis viigipunkti Kevin Rääbise 59. minuti tabamus.

Kalju kerkis 23 punktiga ainuliidriks, Tallinna FCI Levadia paikneb ühe vähem peetud mängu juures 20 silmaga teisel kohal. Flora jagab Tartu JK Tammekaga kolmandat-neljandat kohta – mõlemad meeskonnad on kogunud 19 punkti. Trans kaotab sellele duole kolme punktiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles