Alar Varrak ja Džukija olid lähedal Šiauliai üllatamisele

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alar Varrak.
Alar Varrak. Foto: Tairo Lutter / Postimees

BC Kalev/Cramo korvpallimeeskonna endise juhendaja Alar Varraku praegune koduklubi Alytuse Džukija sai Leedu meistrivõistlustel seitsmenda järjestikuse kaotuse, kui tunnistas koduväljakul Šiauliai 107:99 paremust.

Külalised viskasid igal veerandajal vähemalt 23 punkti. Džukija tegi võimsa kolmanda veerandaja, kui viskas Šiauliai 23 punkti vastu 34 silma ning enne otsustavat veerandaega oli mänguseis 74:74 viigis.

Selle hooaja Balti liiga neljas meeskond Šiauliai pani oma paremuse neljandal veerandajal maksma, mille nad võitsid kaheksa punktiga (33:25) ja kogu mängu 107:99.

Üleplatsimeheks kerkis Šiauliai mängija Donatas Sabeckis, kelle arvele kogunes 22 punkti, Nicholas Zeisloft lisas 20 silma. Džukija parim skooritegija oli 17 punkti visanud Parris Petty.

Džukija paikneb Leedu meistrivõistlustel kümne meeskonna konkurentsis üheksa võidu ja 24 kaotusega üheksandal kohal, jäädes play-off’i kohast maha vaid ühe võiduga. Šiauliai hoiab 14 võidu ja 19 kaotusega viiendat kohta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles