Fotod: Eesti vehkleja viidi võistlustelt kiirabiga haiglasse, operatsioon tõenäoline

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti epeevehklemise meistrivõistlustel sai valusalt vigastada Anna Mezentseva, kellel juhtus alagrupiturniiril õnnetus. Temaga samas alagrupis vehelnud Irina Embrich kinnitas Postimehele, et Prantsusmaal elaval Mezentseval oli juba varasem põlvetrauma, kuid Sõle spordihallis tegi vehkleja kogemata ühe valeaste.

 Haiglasse viidi Mezentseva luumurru kahtlusega, tänase seisuga on ta veel haiglaravil. «Ilmselt juba esmaspäeval saadetakse ta operatsioonile,» rääkis Postimehele vehklemisliidu peasekretär Olga Truuse.

«See on ikka tõsine asi, kui on varasem trauma. Aga adrenaliin möllab, tahad endast parimat anda ja siis nii juhtubki,» sõnas Embrich. «Mulle üldse ei meeldi, kui sellised asjad vehklemisrajal juhtuvad. Kahju on.»

Mezentseva osales veebruaris ka Barcelona MK-etapil, kus jäi pidama alagruppi. Eestlannade parimana sai Julia Beljajeva viienda koha. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles