Talihärm: hooaeg oli minu jaoks edukas eelkõige suusakiiruse osas

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Johanna Talihärm
Johanna Talihärm Foto: Tairo Lutter / Postimees

Johanna Talihärm krooniti kolmandat aastat Eesti parimaks naislaskesuusatajaks. Olümpiamängude parimal võistlusel 22. koha saanud Talihärm jääb hooaega meenutama positiivsetes toonides. 

«Hooaeg oli minu jaoks edukas eelkõige suusakiiruse osas, sellega jään kindlasti rahule. Eesmärk oli jõuda jälitustesse ja teenida punktikohti ning mõne erandiga see ka õnnestus. Vaid ühel korral jäin oma eesmärgist tahapoole, kolmel korral aga ületasin selle korralikult, olles olümpial 22. ja 26. ning Hochfilzenis 29,» analüüsis Talihärm.

Juba kolmandat aastat USA-s elav Talihärm on õnnelik, et ta Eesti parima tiitli võitis. «Mul on väga hea meel, et saan esindada Eestit ja on suur rõõm see tiitel vastu võtta,» kinnitas ta.

Järgmise aasta eesmärk on naisel samuti paigas: «Järgmisel aastal plaanin aasta parima tiitli isiklikult vastu võtta,» sõnas Talihärm muigega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles