Kanepi alistas 17-aastase ukrainlanna ning jõudis Stuttgardi põhitabelist võidu kaugusele

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaia Kanepi.
Kaia Kanepi. Foto: PAUL CROCK / AFP

Kaia Kanepi (WTA 62.) jätkab edukalt teekonda Stuttgardi tenniseturniiril. Kvalifikatsiooni teises ringis alistas ta 17-aastase ukrainlanna Dajana Jastremska (WTA 161.) 6:2, 6:4.

Kanepi loovutas kogu matši jooksul vastasele vaid ühe servigeimi ning võitis tund ja 11 minutit kestnud kohtumise kindlalt. Ise murdis Kanepi vastase servi neljal korral. Ukrainlanna näitas oma servigeimides üles-alla mängu. Ta sai kirja küll kaheksa ässa, ent tegi ka viis topeltviga. Kanepile läks statistikasse kirja neli ässa ning kaks topeltviga.

Et jõuda Stuttgardi tenniseturniiri põhitabelisse, tuleb Kanepil alistada veel üks vastane. Kvalifikatsiooni kolmandas ringis kohtub eestlanna 24-aastase Kasashtani mängija Zarina Diyasega (WTA 48.). 

Stuttgardi turniiril mängib lisaks Kanepile teinegi eestlanna, Anett Kontaveit (WTA 31.), kes jõudis otse põhitabelisse ja kohtub avaringis tugeva Prantsusmaa esindaja Kristina Mladenoviciga (WTA 20.). 

Foto: Ekraanitõmmis

Enne mängu:

Kanepi alustas 816 000 dollari suuruse auhinnafondiga Stuttgardi tenniseturniiri veenva võiduga, kui alistas kvalifikatsiooni esimeses ringis Prantsusmaa esindaja Chloe Paquet’ (WTA 275.) 6:2, 6:1. 

32-aastane Kanepi ei loovutanud endast üheksa aastat nooremale prantslannale tund ja neli minutit kestnud mängu jooksul mitte ühtegi servigeimi. Esimeses setis murdis eestlanna vastase pallingugeimi kahel, teises koguni kolmel korral. 

Tegu oli Kanepi esimese mänguga pärast märtsikuist Miami turniiri, kus eestlanna pidi vigastuse tõttu andma loobumiskaotuse. 

Stuttgardi turniiril mängib lisaks Kanepile teinegi eestlanna, Anett Kontaveit (WTA 31.), kes jõudis otse põhitabelisse ja kohtub avaringis tugeva Prantsusmaa esindaja Kristina Mladenoviciga (WTA 20.). 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles