Red Bulli pealik teab, kuidas Ricciardot meeskonnas hoida

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Daniel Ricciardo.
Daniel Ricciardo. Foto: pixathlon / HZ/SIPA / pixathlon / HZ/SIPA

Käimasoleva vormel 1 hooaja kolmanda etapi võitnud Daniel Ricciardo tuleviku kohal on endiselt palju küsimärke. Kas 28-aastane austraallane jätkab Red Bullis või mitte? Tema leping lõppeb Austria meeskonnaga selle hooaja järel.

Kõige rohkem on Ricciardot seostatud tippmeeskondade Ferrari ja Mercedesega. Teisisõnu: austraallane vahetaks välja Kimi Räikköneni Ferrarist või Valtteri Bottase Mercedesest.

«Ma arvan, et Daniel on Red Bullis õnnelik. Kui me anname talle samasuguse auto nagu Hiinas, siis miks ta peaks tahtma lahkuda?» rääkis Red Bulli pealik Christian Horner vormeliportaali Planet F1 vahendusel.

Horneril jagus oma hoolealuse suunas rohkelt kiidusõnu. «Ta on väga mitmekesine sõitja. Ta on absoluutses tipus olnud viimased paar aastat. Ta on leidnud tasakaalu kiiruse ka kogemuse vahel. Ta on üks parimaid möödujaid.»

Ricciardo on seda hooaega alustanud hästi. Kui Austraalias saavutas ta neljanda ja Hiinas esimese koha, siis hooaja teisel etapil Bahreinis pidi ta leppima katkestamisega. MM-sarja üldarvestuses hoiab austraallane kolme etapi järel 37 punktiga neljandat kohta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles