Klæbo värskest koondisekaaslasest: Northugilt on palju õppida

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Johannes Høsflot Klæbo.
Johannes Høsflot Klæbo. Foto: SIMON HASTEGÅRD / imago/Bildbyran

Kui eile selgus, et Norra murdmaasuusataja Petter Northug kinnitati uueks aastaks sprindikoondisse, siis täna tutvustas Norra suusaliit ametlikult uut koondist.

Muuhulgas anti sõnas 32-aastasele Northugile, kes uut hooaega põnevusega ootab. «Mul on hea meel tagasi olla. Minu arvates on see lõbus ja põnev väljakutse. Siin on minusugused tüübid ja arvan, et koos suudame jõuda järgmise hooaja eesmärkideni,» vahendab väljaanne NRK norralase sõnu.

Sprindikoondises on Northugile seltsiks ka kolmekordne olümpiavõitja Johannes Høsflot Klæbo, kes soovis Norra meedia andmetel ise seal olla. Lisaks mahuvad sprindikoondisse Sondre Turvoll Fossli, Sindre Bjørnestad Skar, Eirik Brandsdal, Pål Golberg ja Finn-Hågen Krogh.

«Ma arvan, et Northugilt on palju õppida. Ta tundub olevat motiveeritud ja kui koondises on motiveeritud Petter, siis annab see palju treeningutele juurde,» kommenteeris kolmekordne olümpiavõitja Klæbo.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles