Pärnu ja Valga jätkasid ebaharilikku tava

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

KORVPALL. Alexela meistriliiga veerandfinaal Pärnu ja Valga meeskonna vahel jätkus tavatus rütmis: kõik kolm senist kohtumist on lõppenud külaliste võiduga. Eile võttis Pärnu Sadam võõrsil Valga-Valka/Maks&Mooritsa üle 64:60 võidu ja asus seeriat 2:1 juhtima.

Mängu iseloomustasid suured tõusud ja mõõnad. Avaveerand kuulus 19:18 väljakuperemeestele, kuid puhkepausile minnes juhtisid Heiko Rannula juhendatavad suvepealinlased 36:31. Viimase kümne minuti eel oli aga taas 48:45 ees Valga. Otsustavad minutid möödusid pingelises heitluses, millele pani viimase punkti Karl-Johan Lipsu kolmepunktivise 12 sekundit enne normaalaja lõppu.

Ühtlaselt tegutsenud Pärnu poolel sai käe valgeks kaheksa meest, parimatena tõid Rannar Raap 15 ja Saimon Sutt 11 punkti. Piirilinlaste tulemuslikemad korvikütid olid lätlased: Maris Ziedins sai kirja 15, Toms Leimanis 14 ja Kristaps Miglinieks 10 silma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles