Video: vaata, kuidas Kaunases hokiareenist mõne tunniga Euroliiga kossuväljak tehti (1)

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: zalgirioarena.lt

Leedu korvpalli au ja uhukus Kaunase Žalgiris võõrustab täna õhtul Kaunase spordihallis Euroliiga play-off-seeria kolmandas mängus kreeklaste Pireuse Olympiakost. Samal areenil toimus eile kolm jäähokimatši - kuidas hokiareenist korvpalliväljak tehti?

Sel nädalal peetakse Leedus meeste jäähoki 1. divisjoni B-grupi MM-turniir, kus muuhulgas osaleb ka Eesti koondis. Täna hokimängijad puhkavad, sest «lavale astuvad» korvpallurid. Spordihalli töötajatel olid eelmise hokimängu ja eelseisva korvpallimatši vahel käed-jalad tööd täis - jääle asetati spetsiaalne kate, kus saab mängida korvpalli.

Puhkama ei pääse leedukad veel nii pea, sest pärast Euroliiga mängu vajab spordihall jälle muutust - kolmapäeval peavad järgmised MM-turniiri mängud hokikoondised, neljapäeval peetakse uuesti korvpallimatš ning reedel ja laupäeval taas hokimängud.

Vaata videost, kuidas hokiareenist mõne tunniga korvpalliväljak tehti! 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles