Nädal tagasi kihlatu kaotanud tennisist sai French Openil hävitava kaotuse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Virginie Razzano pidi Prantsusmaa lahtistel tennisemeistrivõistlustel avaringis kaotuse vastu võtma.
Virginie Razzano pidi Prantsusmaa lahtistel tennisemeistrivõistlustel avaringis kaotuse vastu võtma. Foto: SCANPIX

Prantsusmaa lahtistel tennisemeistrivõistlustel pidi avaringis kaotuse vastu võtma kodupubliku ees mänginud Virginie Razzano, kes kaotas kaheksa päeva tagasi oma treenerist kihlatu Stephane Vidali. Vidal suri 32-aastasena ajukasvajata tagajärjel.

Razzano jäi avaringis peaväljakul 3:6, 1:6 alla Austraalia esindajale Jarmila Gajdosovale, kirjutab Reuters.

«Võtsin kogu oma julguse kokku. Mul ei olnud seda palju. Tunnen ennast üksikuna. Minu ümber on palju inimesi, kes mind toetavad ja mul on veel jõudu, mis aitab mul samm-sammult edasi liikuda,» rääkis Razzano, kelle kihlatu viimaseks sooviks oli, et sportlane osaleks Prantsusmaa lahtistel.

«Ütlesin talle just, et tunnen talle tema kaotuse pärast kaasa. Tema tegu oli imetlusväärne. Ta seisis väljakul püstipäi ning andis endast parima,» sõnas Gajdosova.

Peaväljakul on praeguseks läbi saanud ka seitsmendana asetatud Maria Šarapova ja Mirjana Lucici kohtumine, mille Šarapova võitis 6:3, 6:0.

Kuuendana asetatud Na Li oli 6:3, 6:7, 6:3 parem tšehhitarist Barbora Zahlavova Strycovast.

Meeste turniiril teenis avaringis kindla võidu üks favoriitidest Andy Murray. Neljandana asetatud britt alistas 6:4, 6:1, 6:3 prantslase Eric Prodoni.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles