Jürgen Klopp: me ei ole Barcelona

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jürgen Klopp
Jürgen Klopp Foto: 韩岩 / Xinhua/Sipa USA

Liverpool alistas Meistrite liiga poolfinaali esimeses kohtumises koduväljakul 5:2 Roma. Kuigi Ragnar Klavani koduklubi lubas endale lõpus kaks väravat lüüa, ütles peatreener Jürgen Klopp pärast mängu, et kuigi suurt rolli need väravad nende lähenemisele korduskohtumiseks ei mängi.

«Õppisin seda, et me oleme suutelised ka teise mängu võitma. Isegi siis, kui see mäng tuleb erinev. Roma vajas meie vastu kindlasti väravat. See ei tohiks hoiatusena kõlada, kuid me ei ole Barcelona. Barelona on üks kahest või kolmest maailma kõige paremast meeskonnast ning nad on viimaste aastate jooksul palju võitnud. Meie ei ole,» ütles Klopp.

«Me paneme kordusmängus kõik mängu. Tulemus on palju parem kui enne mängu loota oskasin. Meil tuleb Roomas tööd teha ning see pole probleem. Kui oleksime 5:0 võitnud, oleksime samuti pidanud tööd tegema ning kõik mängu pannud. Selles mõttes pole nendel väravatel vahet,» jätkas Klopp.

Poolfinaali avakohtumises üllatas Kloppi Roma 3-4-2-1 formatsioon. Itaallaste kaitseliin mängis kõrgel ning Liverpool kasutas seda pidevalt ära. «Arvasin, et nad mängivad teistmoodi. Aga see tulemus ei sõltunud nende formatsioonist. Me mängisime väga hästi. Neid jookse liinide taha on väga raske kaitsta. Poisid mängisid üle pika aja briljantse mängu,» lausus Klopp, kes tõi eraldi välja keskkaitsja Dejan Lovreni. «Ta oli erakordselt hea.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles