Jalgpallurid ei pääse Narvas ja Tartus ikka veel muruvaibale

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
FC Levadia vs JK Narva Trans
FC Levadia vs JK Narva Trans Foto: Sander Ilvest

Jalgpalli Eesti meistriliiga kalendris on jätkuva jaheda kevade tõttu tehtud kolm muudatust, mis puudutavad Tartu Tammeka ja Narva Transi kodumänge.

Kui esialgu lootis jalgpalliliit, et juba ühes teise mänguderingi algusega ehk alates 10. voorust saavad kõik klubid pidada oma kodumänge pärismurul, siis nii pole läinud. Tartu Tammeka peab kunstmuruväljakul ka 1. mai kohtumise Kuressaare vastu, Narva Trans võõrustab aga nii samal päeval Levadiat kui ka kolm päeva hiljem Kuressaaret kunstmurul.

Samas peetakse esimesed «murumängud» juba sel nädalavahetusel, kui Levadia võtab laupäeval Tammeka vastu Kadrioru staadionil ja Paide Linnameeskond võõrustab Florat samuti pärismurul. Mänguvalmis ei ole veel Viljandi ja Kuressaare staadioni muru. 2. mail püüab Rannastaadioni muru selleks hooajaks sisse õnnistada ka Pärnu Vaprus.

Premium liiga ümbertõstetud mängud

XII voor

Teisipäev, 1. mai kell 13:00 Tartu Tammeka – Kuressaare, Tartu Sepa jalgpallikeskuse kunstmuruväljak(oli Tartu Tamme staadion)

Teisipäev, 1. mai kell 16:00 Narva Trans – Tallinna Levadia, Narva Kalev-Fama staadion (oli Narva Kreenholmi staadion)

XIII voor

Reede, 4. mai kell 19:00 Narva Trans – Kuressaare, Narva Kalev-Fama staadion (oli Narva Kreenholmi staadion)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles