Bayerni mängija kaotusest: oleksime võinud 7:2 võita

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Joshua Kimmich
Joshua Kimmich Foto: Andreas Gebert / AP

Jalgpalli Meistrite liiga poolfinaali avamängus alistas Madridi Real võõral väljakul 2:1 Müncheni Bayerni. Saksamaa klubi mängijate arvates pidanuks kohtumise võitma nemad.

«Keegi poleks kurtnud, kui oleksime mängu 5:2 võitnud,» ütles Bayerni kaitsja Niklas Süle. «Ma pole tegelikult nii nõrka Madridi Reali Münchenis vist näinudki.»

Mida arvas Joshua Kimmich klubikaaslase Süle öeldust? «Mina ütleksin 7:2. Usun, et nägite mängu. Meil oli avapoolajal kaks või kolm võimalust. Teisel poolajal oli Franck Riberyl veel paar tükki. Ma ei suuda kõiki variante isegi meenutada, aga neid oli kuus või seitse.»

Endise Reali mängija ning praeguse Bayerni keskväljamehe James Rodriguezi sõnul kasutas Real eile mõlemad oma võimalused ära. «Meil oli viis ilmselget võimalust, neil oli ainult kaks. Lahkume väljakult väga häirituna.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles