Video: James blokeeris 3 sekundit enne lõppu viske ning tabas võidu toonud kolmese

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
LeBron James
LeBron James Foto: David Richard / USA TODAY Sports

Korvpalliliigas NBA alistas Cleveland Cavaliers tähtmängija LeBron Jamesi vedamisel Indiana Pacersi 98:95 ning asus nelja võiduni peetavat seeriat 3:2 juhtima.

Cavaliersile tõi võidu Jamesi hiilgav tegutsemine kohtumise viimastel sekunditel. Esmalt blokeeris James kolm sekundit enne lõpusireeni Victor Oladipo viske. Seejärel tabas ta koos sireeniga kolmepunktiviske, tuues oma meeskonnale kolmepunktilise võidu.

Jamesi arvele kogunes lõpuks 44 silma, 10 lauapalli ning 8 korvisöötu. Võidu toonud kolmene oli tema mängu ainus (1/4). Kaotajate parimana viskas Domantas Sabonis 22 punkti.

Eile tagas pääsu teise ringi Houston Rockets, kes alistas Minnesota Timberwolvesi 122:104 ning võitis seeria 4:1. Rocketsi parim oli 26 silma visanud ning 15 lauapalli hankinud Clint Capela, James Harden lisas 24 punkti ning 12 korvisöötu. Kaotajate parim oli 23 punkti ja 14 lauapalliga Karl-Anthony Towns.

Rockets kohtub play-offi teises ringis kas Oklahoma City Thunderi või Utah Jazziga. Eile alistas Thunder Jazzi 107:99 ning vähendas seerias kaotusseisu 2:3 peale.

Toronto Raptors alistas 108:98 Washington Wizardsi ning asus seeriat 3:2 juhtima.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles