Näitleja Haasma Liverpooli suurvõidust: võimas!

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Näitleja Juss Haasma (paremal) koos Ragnar Klavani ja tema abikaasa Lili Klavan.
Näitleja Juss Haasma (paremal) koos Ragnar Klavani ja tema abikaasa Lili Klavan. Foto: Erakogu

JALGPALL. Teisipäeval peeti Anfieldil Liverpooli jalgpalliklubi tänavuse hooaja kõige tähtsam kodumäng, mis kujunes üllatuslikult ootamatult resultatiivseks ja ühepoolseks. Liverpooli 5:2 suurvõitu oli kohapeal vaatamas päris mitu Eesti sõumaastikult tuntud inimest. Postimehele jagas oma muljeid kirglik jalgpallisõber ja näitleja Juss Haasma.

Nagu öeldud, peab Haasma end kirglikuks jalgpallisõbraks. Kuni keskkoolini tegeles ta jalgpalliga aktiivselt ja arvas toona, et see võibki olla tema elutee. Siis aga tuli vahele lavakunstikool ning jalgpall jäi tagaplaanile.

Jalgpallivaimustus elas aga Haasmas edasi ning temast sai suur fänn. «Vahepeal oli ka fännina mul jalgpallist kerge irdumine. Aga pärast seda, kui Ragnar Liverpooliga käed lõi, olen nende tegemistel ja matšidel silma peal hoidnud,» ütles Haasma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles