Valga unelm saigi läbi: Pärnu jõudis poolfinaali

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Veerandfinaalseeria viimases matšis tegi võimsa kaksikduubli Nemanja Miljkovic (palliga), kes kogus 16 punkti ja 13 lauapalli.
Veerandfinaalseeria viimases matšis tegi võimsa kaksikduubli Nemanja Miljkovic (palliga), kes kogus 16 punkti ja 13 lauapalli. Foto: Mailiis Ollino / Pärnu Postimees

Pärnu korvpallimeeskond jõudis Eesti korvpalli meistriliigas poolfinaali, alistades seeria neljandas kohtumises hooaega komeedina alustanud Valga/Valka 90:66. Pärnu võitis seeria 3:1. 

Kohtumist agressiivsemalt alustanud Pärnu läks juba poolajal 42:28 ette ning ka eile Läti meistriliigas mänginud Valga neile järgi ei jõudnudki.

Pärnu parimana viskas Mihkel Kirves 19 punkti, Saimon Sutt lisas 17 ja Nemanja Miljkovic 16 punkti, lisaks tõi ta 13 lauapalli. Valga resultatiivseim oli Edgars Lasenbergs 14 punktiga. 

Pärnu jätkab poolfinaale 1. mail, kui minnakse vastamisi BC Kalev/Cramoga. Valga-Valka jätkab 29. aprillil Läti liiga play-off kohtumisi Ogre vastu.

ENNE MÄNGU:

Põhiturniiril jäi omavaheline võitude ja kaotuste saldo kaks:kaks, kusjuures mõlemad meeskonnad said ühe võidu võõral väljakul. Pärnu sai põhiturniiril viienda koha suuresti Tallinna Kalevi hooaja kehva lõpu tõttu – Kullamäe hoolealused kaotasid kahel korral TTÜ-le ja korra Pärnule. Rannula ja Pärnu lõpetasid hooaja vägeva võiduga Rapla üle ning edestasid Tallinna Kalevit turniiritabelis ühe võiduga.

«Need mängud (võidud Tallinna Kalevi ja Pärnu vastu – toim) olid elu ja surma peale – pidime need võitma!» kommenteeris Rannula ning lisas, et põhiturniiri lõplik paremusjärjestus oli õiglane.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles