Pogba avaldas, miks ta teistest oluliselt rohkem kriitikat saab

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paul Pogba eelmisel hooajal Manchester Unitedi eest väljakul.
Paul Pogba eelmisel hooajal Manchester Unitedi eest väljakul. Foto: Simon Bellis/Sportimage/PA Images/SCANPIX

Manchester Unitedi poolkaitsja Paul Pogba on veendunud, et teda hinnatakse teiste standardite järgi kui tema konkurente.

Prantsusmaa koondislane on sel hooajal 23 mänguga löönud Inglismaa kõrgliigas viis väravat ning andnud 10 väravasöötu. Teda on sel hooajal meedias korduvalt kritiseeritud, kuid mitte tema keskväljaoskuste poolest.

«See on päris naljakas, sest mind ei kritiseerita keskväljal mängimise oskuste pärast. Inimesed hindavad mind väravate ja väravasöötude järgi. Võin teha suurepärase mängu, kuid kui ma väravat ei löö, ütlevad nad lihtsalt, et mängisin normaalselt. Mõne teise mängija puhul öeldakse sellisel juhul, et ta oli mängu parim,» ütles Pogba.

«See, et mind teistmoodi vaadatakse, on hea. See paneb mind pingutama ning ma pööran olukorra enda kasuks. Ma ei võta seda üldse halva asjana. Ma püüan väravaid lüüa ja sööta, kuid ma tahan jätkuvalt ka keskväljal tööd teha,» ütles Pogba.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles