Kas Arsenal peab Euroopa liiga finaalist suu puhtaks pühkima?

Optibet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Optibet

Euroopa liiga poolfinaalide avamängud on peetud ja korduskohtumistes on pea kõigil tiimidel reaalsed šansid jõuda finaali. Kuna Arsenal oli ainus, kes lasi endale kodus värava lüüa ning seda just võimsal Atletico Madridil, siis suvel peatreenerit vahetaval Londoni klubil läheb elu väga raskeks.

Kui Atletico mängib koduväljakul, siis neile on seal üüratult keeruline väravat lüüa. Mõned faktid - Hispaania liigas on Atleticole löödud kodus sel hooajal 17 mänguga NELI väravat; viimase kümne kodumänguga vaid üks. Ja Euroopa liigas pole veel keegi suutnud kodus nende väravalukku murda.

Optibet on sellest teadlik ja asetab Atletico favoriidiks - hispaanlaste võidu korral raha 1,7-kordselt tagasi! Vaata kõiki koefitsiente mängule siit!

Foto: Optibet

Aga hirmkõva kaitse, mis koduväljakul on kui betoonmüür, mille läbimiseks on erilist tanki vaja, ei lase endale peaaegu, et midagi sisse lüüa. Optibet usub, et Arsenal ikkagi suudab skoorida. Aga kuivale jäämine on tasutatav 2,2-kordselt ehk statistikat arvesse võttes on mõtlemapanev panus. Vaata kõiki koefitsiente mängule siit!

Foto: Optibet

Võimsa esituse pakkunud Marseille läheb Salzburgi kaheväravalises eduseisus, ent erinevalt veerandfinaalist Lazio vastu, pole Salzburgil all võõrsil väravaid. Optibeti meelest on Salzburg koduväljaku tõttu küll favoriit, aga mitte mäekõrguselt.

Foto: Optibet

Kodus oskavad austerlased skoorida, kuid prantslased olid teise Red Bulli klubi vastu võõrsil vaka all ja võõrsil väravat välja ei võlunud. RB Leipzig alistus Marseille'le Prantsusmaal, Saksamaal võtsid redbulllased 1:0 võidu. Vaata kõiki koefitsiente mängule siit!

Salzburg aga võib plaanida vägevat tagasitulekut: Laziole löödi nelja minutiga kolm väravat ja mindi poolfinaali. Marseille peab sellega arvestama, et kui üks kord on austerlased suutnud sellist trikki teha, siis tuleb kindlasti olla ettevaatlik.

Väravaid näeb selles kohtumises kindlasti - kui mäng läheb väga hoogsaks, saab Marseille oma ründearsenali käima ja Salzburg oskab kontrarünnakutega hästi vastata. Miks mitte rohkem kui kolm väravat? Optibeti koefitsiendiks mõtlemapanevad 2.75! Vaata kõiki koefitsiente mängule siit!

Foto: Optibet
Copy
Tagasi üles