Toyota spordidirektor: mida Tänak hommikuks sööb?

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Tänak
Ott Tänak Foto: TGR

Reedel Argentina rallil kaheksast seni peetud kiiruskatsest viis võitnud ning ralli liidriks tõusnud Ott Tänak kinnitas WRC TV-le, et Toyota pole teda alt vedanud. Edu Kris Meeke'i ees on 22,7 sekundit. 

«Kindlasti väga hea päev, kui jätta kõrvale päeva algus, mida poleks kindlasti vaja olnud,» meenutas ta ralli teist katset, kus eestlased sõitsid otsa legendi mitte kirja pandud kivile ning tegid pirueti. 

Juhtunu lõhkus ka eestlaste Toyota roolisamba, mis pärast viiendat kiiruskatset hooldusalas välja vahetati. Hoolimata sellest võtsid eestlased täna suisa viis katsevõitu. 

«Vähemalt on huvitav!» möönis Tänak ning lisas, et auto on hakanud talle  vaikselt istuma. «On tore näha, kuidas kogu meeskond koostööd teeb ja mind aitab. Koos saame teha vägevaid asju!»

Hiljem lisas eestlane, et tavaliselt ei naudi ta raskeid rallisid, ent nüüd on muudatusi tehtud omajagu. «Meil on alati olnud hea mootor, aga nüüd on tugevnenud ka kõik muu. See on raske väljakutse, aga need autod on sellisteks väljakutseteks loodud.»

Toyota spordidirektor Kaj Lindström oli Tänaku edust võlutud. «Seitsmest katsest viis võidetud, hästi tehtud! Ta oli ikka tõesti täna hoos, väga tubli!» kiitis Lindström rallistuudios. «Ootame huviga, mis homme juhtub. Ma pean uurima, mida ta hommikuks sööb!»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles