Video: Jamesil löödi kulm veriseks ning Cavaliers seisab krahhi äärel

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
LeBron James.
LeBron James. Foto: ANDY LYONS / AFP

Cleveland Cavaliers ja LeBron James said tunnistasid korvpalliliiga NBA play-off-seeria esimeses ringis kolmandat korda Indiana Pacersi paremust. Seekord olid Pacersi võidunumbrid 121:87 ning nelja võiduni peetava seeria seis on 3:3.

Pacersi sangariks kerkis üleplatsimehena 28 punkti visanud, 13 lauapalli noppinud ja 10 resultatiivset söötu jaganud Victor Oladipo. Jamesi arvele kogunes 22 punkti, 5 lauapalli ja 7 resultatiivset söötu. James vajas mängu ajal veidi ka parameedikute abi, sest korvialuses heitluses löödi ameeriklasel kulm katki. 

Seeria seitsmes ehk otsustav lahing algab Eesti aja järgi pühapäeva õhtul. Kui Cavaliers jääb neljandat korda Raptorsile alla, siis Jamesi koduklubi peaks esimest korda ajaloos play-off-seeria teisest ringist suu puhtaks pühkima.

Koha play-off-seeria teises ringis kindlustas idakonverentsi põhiturniiri võitja Toronto Raptors. 4:2 seisuga saadi jagu Washington Wizardsist. Seeria viimases mängus olid Raptorsi võidunumbrid 102:992. Kyle Lowry viskas võitjate parimana 24 punkti, kuid üleplatsimeheks tõusis 32 silmaga Wizardsi snaiper Bradley Beal. Raptors kohtub teises ringis Cavaliersi ja Pacersi vahelise seeria võitjaga.

4:2 seisuga jõudis järgmisesse play-off-seeria ringi ka Utah Jazz, kes alistas seeria kuuendas mängus Oklahoma City Thunderi 96:91. Thunderi tähtmängija Russel Westbrook säras 46 punkti ja 10 lauapalliga, Jazzi edukaimaks kerkis 38 punkti visanud Donovan Mitchel. Jazz läheb teises ringis vastamisi Houston Rocketsiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles