Endine esireket alistas Ostapenko ja kohtub poolfinaalis Kontaveidiga

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karolina Pliškova.
Karolina Pliškova. Foto: THOMAS KIENZLE / AFP

Stuttgardi tenniseturniiri neljandas veerandfinaalis läksid eile hilisõhtul vastamisi tšehhitar Karolina Pliškova ja lätlanna Jelena Ostapenko. 5:7, 7:5, 6:4 võiduga väljus lahingust maailma kuues number Pliškova.

See tähendab, et Pliškova läheb nelja parema hulgas vastamisi eile maratonmängus venelanna Anastassia Pavljutšenkova 7:5, 6:7 (6), 6:4 alistanud Anett Kontaveidiga (WTA 31.). Teise poolfinaalpaari moodustavad ameeriklanna Coco Vandeweghe (WTA 16.) ja Prantsusmaa esindaja Caroline Garcia (WTA 7.).

Mõlemad poolfinaalid toimuvad täna. Kontaveidi ja endise maailma esireketi Pliškova lahing algab kell 19.30 ning Postimees teeb sellest otseblogi. Kontaveit ja Pliškova pole omavahel kunagi varem WTA turniiril kohtunud.

26-aastane tšehhitar kerkis eelmisel suvel maailma esinumbriks, kuid on praeguseks langenud kuuendale positsioonile. Aasta alguses jõudis Pliškova Austraalia lahtistel meistrivõistlustel veerandfinaali, kus jäi alla Simona Halepile. 22-aastase Kontaveidi teekond lõppes Austraalias neljandas ringis, kus eestlanna tunnistas Carla Suarez Navarro paremust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles