Liverpooli peatreener: pikendaksin Klavaniga lepingut, aga...

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jürgen Klopp ja Ragnar Klavan.
Jürgen Klopp ja Ragnar Klavan. Foto: ANDREW BOYERS / REUTERS / Scanpix

Liverpooli jalgpallimeeskonna peatreener Jürgen Klopp andis väljaandele Liverpool Echo intervjuu, kus rääkis, et loodab Eesti koondise kapteni Ragnar Klavaniga lepingut pikendada.

2016. aasta suvel Bundesliga klubist Augsburg Liverpooli siirdunud eestlane on Inglismaa suurklubis saanud kirja 51 kohtumist. Kloppi sõnul on Klavani näol tegemist olulise mängijaga. «Jah, muidugi,» vastas Klopp küsimusele, kas ta plaanib Klavani praegust lepingut, mis lõppeb 2019. aasta suvel, pikendada.

«Ta on suurepärane, väga hea jalgpallur. Tal on kõik, mida vaja. Loomulikult teeksin seda, aga sellel asjal on kaks poolt. Elu pole nii lihtne. Me kohtleme kõiki poisse austusega, mida nad väärivad, aga lõpuks on ainus asi, mida mängija tahab, olla algkoosseisus,» vihjas Klopp eestlase vähesele mänguajale.

Talvel, kui Liverpool soetas maailmarekordilise summa eest keskkaitsja Virgil van Dijki, oli Klavan kimpus pisivigastuste ja viirusega. Eestlane jäi hoobilt põhikoosseisu kohast ilma. «Ta oli enne haigust suurepärases vormis. Pärast seda oli ta justkui teine inimene. Ma ei tea, mis viirus see oli, aga see ei aidanud. Naasmiseks läheb vaja aega,» selgitas Klopp.

Täna kohtub Liverpool kohalikus kõrgliigas koduväljakul Stoke Cityga. Ilmselt kuulub Klavan meeskonna algkoosseisu. Mäng algab kell 14.30. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles