Blogi: Klavan ja Liverpool hoidsid Stoke'i nullil, kuid jäid ka ise kuivale

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ragnar Klavan (paremal) ja Peter Crouch
Ragnar Klavan (paremal) ja Peter Crouch Foto: Dave Thompson / EMPICS Sport

Inglismaa jalgpalli meistrivõistlustel mängisid Liverpool ja Stoke City Anfieldil 0:0 viiki. Eesti jalgpallikoondise kapten Ragnar Klavan sai Liverpooli eest kirja täismängu.

Liverpool domineeris kogu kohtumist ning omas ka mitmeid väravavõimalusi, ent neid ei suudetud realiseerida. Avapoolajal lõi Liverooli ründaja Danny Ings küll värava, kuid oli napilt suluseisus.

Kohtumise 86. minutil nõudsid Liverpooli mängijad õigustatult käega mängu eest penaltit, kuid kohtunik sellele ei reageerinud.

Liigatabeli seisukohast tähendab viik, et Liverpoolil on 36 mänguvooruga kolmandana 72 punkti. Kaks mängu vähem pidanud Tottenhamil ja Chelseal on punkte vastavalt 68 ja 63.

Stoke City on liigatabelis 30 punkti, mis annab neile 18. koha. Väljalangemistsoonist pääsemiseks lahutab neid kolm punkti, ent 17. kohal oleval Swansea Cityl on kaks mängu vähem peetud.

Liverpool hoiab kolm mängu enne hooaja lõppu 71 punktiga kolmandat kohta, kuid lähikonkurendid Tottenham Hotspur (68 punkti) ja Londoni Chelsea (63) on pidanud ühe kohtumise vähem. Teisel kohal paikneb ühe vähem peetud mängu juures 74 punkti kogunud Manchester United.

29 punkti kogunud Stoke City heitleb liigasse püsimajäämise nimel. Ihaldatud 17. positsioon, kus paikneb ühe mängu vähem pidanud Swansea City, jääb nelja silma kaugusele.

Stoke City ja Liverpooli hooaja esimene liigamäng lõppes Stoke City koduväljakul Liverpooli 3:0 võiduga. Kahe väravaga säras vahetusest sekkunud Mohamed Salah, ühe tabamuse lisas Sadio Mane. Klavan vigastuse tõttu Liverpooli koosseisu ei kuulunud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles