Inglismaa meedia: Klavan nautis soliidset pärastlõunat

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ragnar Klavan võitluses Peter Crouchiga.
Ragnar Klavan võitluses Peter Crouchiga. Foto: Phil Noble / REUTERS

Liverpooli viigistas Inglismaa meistrivõistlustel koduväljakul väljalangemistsoonis oleva Stoke Cityga 0:0. Eesti koondise kapten Ragnar Klavan sai kirja täismängu ning tegi Inglismaa meedia hinnangul korraliku partii.

Liverpool Echo hindas Klavani mängu seitsmega. Võrdluseks, Joe Gomez sai hindeks viie, Virgil van Dijk kaheksa ning Alberto Moreno kuue.

«Crouch võttis Klavani sihikule, kuid ei suutnud eestlast eksima panna. Lisaks lõikas ta paar korda päris hästi Stoke’i pikki palle peaga vahelt,» kirjutati Klavani mängu kommentaariks.

Liverpooli fännisait This is Anfield hindas Klavani sooritust kuuega. Sama hinde sai kaitseliinist veel Van Dijk, Gomezi mängule pandi hindeks neli ning Moreno omale viis.

«Eestlasest veteran asendas Dejan Lovreni ning nautis soliidset pärastlõunat. Raske on tema mängu hinnata, sest tal polnud kuigi palju tööd. Samas tegi ta vähe vigu. On vasaku jalaga mängides märksa osavam kui arvatakse,» selgitati Klavanile pandud hinnet.

Väljaanne Mirror andis Klavanile hindeks kuue, Van Dijkile seitsme, Gomezile kuue ning Morenole samuti kuue. «Üks või kaks lohakat söötu, kuid hoidis Dioufil ilusti silma peal ning likvideeris tema ohu,» kirjutati eestlasele kommentaariks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles