Postimehe video: Tänaku imeilus stiil pani asjatundjad ahhetama (1)

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Autoralli MM-sarja Argentina ralli laupäevase päeva stiilipunktid korjas endale üldliider Ott Tänak. Kiirelt ja kaunilt kurve võtnud eestlase voolav sõit pani rallitelevisiooni kommentaatorid ahhetama: midagi nii ilusat polevat nad ammu näinud.

Erilisse vaimustusse viis Tänak rallisõbrad päeva eelviimasel ehk 14. katsel, mille ta mõistagi taas võitis. Ühe pika paremkurvi (videos alates 1:55) läbis eestlane nii stiilse külglibisemisega, et midagi samasugust polnud vastu panna ühelgi konkurendil.

Päeva suurim ebaõnnesõdur oli Craig Breen, kes keeras oma auto üle katuse, lõhkus turvapuuri ja pidi katkestama. Pisut paremini läks Tänaku meeskonnakaaslasel Esapekka Lappil, kes kihutas legendivea tõttu teelt välja: kaardilugeja Janne Ferm oli kogemata lugenud legendiraamatust ette vale rea. Lappi auto lendas teelt kümneid meetreid eemal, kuid õnneks ei tabanud soomlased midagi ja pääsesid rajale tagasi, lõpetades päeva kuuendal kohal.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles