Video: Celtics murdis lõpuks Antetokounmpo ja Bucksi

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Al Horford.
Al Horford. Foto: Maddie Meyer / AFP

Boston Celtics kindlustas seitsmenda meeskonnana korvpalliliigas NBA koha play-off-seeria teise ringi. Seeria otsustavas ehk seitsmendas mängus saadi Milwaukee Bucksist jagu 112:96.

Põhihooaja idakonverentsis teisena lõpetanud Celtics asus seeriat 2:0 ja 3:2 juhtima, kuid seitsmenda asetusega Bucks rabeles keerulisest olukorrast välja andis Bostoni meeskonnale vägeva lahingu. Seeria igas mängus võidutses koduväljakul mänginud meeskond.

Otsustavas mängus kerkis üleplatsimeheks 32 punktiga Bucksi mängija Khris Middleton, Giannis Antetokounmpo panustas 22 punkti, 9 lauapalli ja 5 resultatiivse sööduga. Võitjate parimad skooritegijad olid Al Horford ja Terry Rozier, kes mõlemad viskasid 26 punkti.

Boston Celtics kohtub play-off-seeria teises ringis Philadelphia 76ersiga, kes alistas avaringis mängudega 4:1 Miami Heati. 

NBA tiitlikaitsja Golden State Warriors purustas läinud ööl play-off-seeria teise ringi avamängus koduväljakul New Orleans Pelicansi 123:101. Warriors pani võidule aluse teisel veerandajal: vastase 21 punkti vastu visati koguni 41 silma. 

Warriorsi poolel on endiselt vigastusega väljas tagamängija Stephen Curry. Seekord särasid Kyle Thompson ja Kevin Durant, kes viskasid vastavalt 27 ja 26 punkti. Duranti arvele kogunes ka 13 lauapalli. Kolmikduubliga hiilgas Draymond Green (16p, 15 lp, 11rs). 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles