Tänak enne viimast päeva: tunnen end enesekindlalt

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Tänak Argentina rallil.
Ott Tänak Argentina rallil. Foto: DIEGO LIMA / AFP

Sel nädalavahetusel peetaval Argentina rallil hoiab enne viimast võistluspäeva esikohta Ott Tänak Toyotaga. Eilne päev oli Tänakule edukas ning tänase suhtes tunneb eestlane end enesekindlalt.

«Kõik töötab väga hästi ja mul on autos väga hea tunne. Eriti eilsetel kiiretel ja voolavatel teedel, mis sobivad meie autole väga hästi,» rääkis Tänak Toyota pressiteate vahendusel. «Ma ei pingutanud nii palju kui reedel. Eilne oli rohkem kontrolli all, aga endiselt olid ajad üsna head. Hommikul olid keerulised olud paksu uduga, aga saime hakkama ja pärastlõuna oli väga nauditav,» kommenteeris eestlane.

Tänak edestab pärast 15. kiiruskatset teisel kohal olevat Thierry Neuville'i (Hyundai) 46,5 sekundiga. Kolmandal kohal on Neuville'i meeskonnakaaslane Dani Sordo, kes kaotab Tänakule minuti ja 8,2 sekundiga. MM-sarja üldliider Sebastien Ogier (M-Sport) hoiab enne viimast päeva ligi kaheminutilise kaotusega nejandat kohta. 

Tänak rõhutas enne lõppvaatust, et viimasel päeval on ralli kõige raskemad kiiruskatsed. «Pean pühapäevastele katsete vastu üles näitama austust, sest El Condor ja Mina Clavero on võrreldes eilsega väga keerulised teed, aga tunnen end enesekindlalt.»

Täna sõidetakse kolm kiiruskatset: El Condor kell 15.08, Mina Clavero 15.55 ja El Condori teine läbimine (punktikatse) 18.18. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles