Video: Liverpooli tähtmängija kirjutas stiilselt uuele lepingule alla

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Roberto Firmino.
Roberto Firmino. Foto: Simon Bellis / Sportimage/PA Images

Liverpooli jalgpalliklubi ründaja Roberto Firmino sõlmis klubiga uue lepingu. Klubi lepingu pikkust ei avaldanud, kuid märkis, et tegu on pikaajalise kontrahtiga.

Viimasel ajal on spordimaailmas avaldatud erinevaid videoid, kuidas mängijad klubiga lepingu sõlmivad või seda pikendavad. 26-aastane Brasiilia koondislane pani paberile allkirja eriti stiilselt. Firmino stiilinäide:

Firmino siirdus 33 miljoni euro eest Liverpooli 2015. aasta suvel Saksamaa klubist Hoffenheim. Peaaegu kolm hooaega Inglismaal mänginud brasiillane on Liverpooli särgis löönud 140 mänguga 50 väravat. Sellel hooajal on Firmino saanud kirja 27 väravat – neist 15 on sündinud Inglismaa kõrgliigas.

Firmino uuest lepingust: «See oli lihtne otsus. Klubi on mind suurepäraselt vastu võtnud ning olen raske töö ja meeskonna toetusega palju arenenud. Olen siin väga-väga õnnelik,» rääkis ründaja klubi koduleheküljele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles