Pettunud Verstappen: keda süüdistada? Pole oluline! (1)

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Max Verstappen.
Max Verstappen. Foto: James Moy / James Moy Photography/PA Images

Pühapäeval peetud vormel 1 sarja hooaja neljas etapp Aserbaidžaanis oli Red Bullile nagu õudusunenägu. Austria meeskonna piloodid Daniel Ricciardo ja Max Verstappen põhjustasid sõidu viimasel kolmandikul omavahel avarii ja jäid punktideta.

Kes oli selles olukorras süüdi? Vormelisõbrad ja -eksperdid on eriarvamusel, kuid enamik süüdistab julge ja agressiivse sõidustiili poolest tuntud 20-aastast Verstappenit. Hollandlase sõnul pole mõtet kedagi süüdistada.

«See tulemus valmistab meeskonnale ilmselgelt pettumust,» teatas Verstappen sotsiaalmeedia vahendusel.«Keda süüdistada? Pole oluline, sest seda poleks tohtinud lihtsalt juhtuda. Paljud inimesed näevad kõvasti vaeva, et meie autosid arendada ning nad väärivad vabandust,» lisas pettunud Verstappen.

Aserbaidžaanis teenis dramaatilisel moel hooaja esimese etapivõidu tiitlikaitsja Lewis Hamilton Mercedesega. Poodiumile jõudsid ka Kimi Räikkönen (2., Ferrari) ja Sergio Perez (3., Force India). Karjääri esimesed punktid teenisid Charles Leclerc (6., Sauber) ja Brendon Hartley (10., Toro Rosso).

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles