Luis Suarez jõudis Barcelona tiitlimängus ajaloolise saavutuseni

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Luis Suarez ja Lionel Messi järjekordset väravat tähistamas.
Luis Suarez ja Lionel Messi järjekordset väravat tähistamas. Foto: MIGUEL VIDAL / REUTERS

Barcelona jalgpalliklubi alistas pühapäeval Hispaania meistriliigas La Coruna Deportivo 4:2 ja kindlustas klubi ajaloo 25. meistritiitli. Barcelona ründaja Luis Suarez jõudis selles mängus ajaloolise saavutuseni.

Barcelona neljast väravast kolm lõi Lionel Messi ning kõigile kolmele tabamusele andis resultatiivse söödu Suarez. Ükski teine mängija pole varem Messile ühes mängus kolm väravasöötu andnud.

Suarezel on sellel hooajal Hispaania meistriliigas kirjas üheksa resultatiivset söötu ning väravalööjate edetabelis paikneb uruguaylane 23 väravaga kolmandal kohal. Teda edestavad vaid Messi ja Madridi Reali tähtründaja Cristiano Ronaldo, kes on säranud vastavalt 32 ja 24 tabamusega.

Kui neli vooru jääb Hispaania meistriliiga hooaja lõpuni, siis mõlemad mehed, nii Messi kui Ronaldo, jäävad oma hiilgehooaegadest kaugele. Hooajal 2011-12 säras Messi rekordilise 50 liigaväravaga, 2014-15 jõudis 48 tabamuseni Ronaldo.

Cristiano Ronaldo ja Lionel Messi.
Cristiano Ronaldo ja Lionel Messi. Foto: Stringer / Reuters
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles