Suurüllatuse valmistanud Kuressaare võitis meistriliigas avaringi komeeti

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tammeka kaotas kodus ootamatult Kuressaarele.
Tammeka kaotas kodus ootamatult Kuressaarele. Foto: Margus Ansu

Jalgpalli Eesti meistriliiga 12. voor sai avalöögi üllatustulemusega, kui Kuressaare meeskond alistas võõrsil 2:1 hooaega väga hästi alustanud Tartu Tammeka.

Saarlased läksid mängu juba 9. minutil juhtima, kui täpne oli Tõnis Koppel. 20. minutil kasvatas Sander Laht külaliste eduseisu kaheväravaliseks ja selle tulemusega mindi ka poolajapausile. Tammeka lootus tärkas 75. minutil, kui nende kasuks määrati penalti ja pisut varem vahetusest mängu sekkunud Mart Paul Preiman selle realiseeris, ent rohkem väravaid kohtumises ei nähtud. Kuressaare lõpetas mängu kümnekesi, sest esimesel lisaminutil sai teise kollase ja kokku punase kaardi Sander Viira.

Liigatabelis kerkis teise järjestikuse võidu saanud Saaremaa meeskond hoobilt kuuendale kohale, olles nüüd kogunud 10 punkti. Alanud vooruga on aga nii Paide Linnameeskonnal kui ka Tallinna Kalevil võimalik neist veel mööduda. Tammeka jätkab 19 punktiga neljandal real, ent kell 16 algavas Postimehe telemängus tabelijuhti Levadiat võõrustav Narva Trans võib võidu korral nendega ühele pulgale tõusta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles