Klavan Roma mängu eel: oleme ründes surmavad

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ragnar Klavan.
Ragnar Klavan. Foto: Andrew Yates/Sportimage/PA Images/Scanpix

Liverpooli keskkaitsja Ragnar Klavan ütles homse Meistrite liiga poolfinaalkohtamise eel Romaga, et Liverpool peab finaalkoha kindlustamiseks mängima parimat jalgpalli. Seda hoolimata sellest, et avamängust on neil ees 5:2 eduseis.

«Muidugi suudame,» vastas Klavan küsimusele, kas Liverpooli mängijad on enesekindlad, et suudavad Roma koduväljakul skoorida.

«Nende jaoks on olukord sama. Nad on teadlikud faktist, et oleme ründes väga surmavad ja võimsad. Nad peavad selle peale mõtlema. Aga kui mängime oma parimal tasemel, on meil suurepärane võimalus pääseda finaali,» ütles Klavan Liverpooli kodulehel avaldatud intervjuus.

«Meie meeskond on väga hea ning meil on üks mäng järel. Kui mängime oma mängu, ei pea me mitte millegi pärast kartma. Oleme päris heal positsioonil,» jätkas Klavan.

Küll aga selgitas Klavan, et Roma on tõestanud, et suudab selg vastu seina olukorras väga hästi hakkama saada. Mäletatavasti kaotas Roma veerandfinaali avakohtumise Barcelonale 1:4, korduskohtumises suudeti aga Kataloonia klubist 3:0 üle olla ning edasi pääseda.

«Nad mängivad kodus ning publik on nende taga. Sellest tuleb pöörane poolfinaal. Aga oleme selleks valmis ning peame oma kvaliteeti usaldama. Peaksime nendega hakkama saama. Hoolimata sellest, et meil on nendega võrreldes lihtsam ülesanne, peame endast parima andma,» tõdes Klavan.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles