Hummels Ulreichi jämedast eksimusest: sellisel tasemel ei tohi niimoodi juhtuda

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sven Ulreich
Sven Ulreich Foto: Langer/Eibner-Pressefoto / imago/Eibner

Jalgpalli Meistrite liiga esimene finalist on Madridi Real, kes alistas kahe mängu kokkuvõttes Müncheni Bayerni 4:3. Teisipäeval peetud korduskohtumine lõppes 2:2 viigiga.

Bayerni kaitsemängija Mats Hummelsi sõnul tegid sakslased mõlemas mängus hispaanlastele suure kingituse. «Mõlemas mängus kinkisime neile värava. Jalgpall on vahepeal selline, kuid nii kõrgel tasemel ei tohiks selliseid vigu juhtuda,» viitas Hummels Reali teisele väravale, mis sündis väravavahi Sven Ulreichi jämedast eksimusest.

«Omasime palju võimalusi, kuid ei kasutanud neid ära ning maksime kõrget hinda. Sellest ei piisa, kui mängime võitluslikult ja hästi. Kui tahad võita tiitleid, pead olema kliiniline,» jätkas Hummels.

Sama meelt oli ka teine Bayerni kaitsja David Alaba. «Oleme väga pettunud. Väärisime finaalkohta, kuid oleme teadlikud, et luhtasime rohkelt võimalusi,» ütles ta.

Kolmanda Bayerni kaitsja Niklas Süle hinnangul mängisid sakslased tegelikult korraliku mängu. «On väga häiriv, et me finaali ei pääsenud. Pärast viigiväravat tabas meid eufoorialaine, kuid nüüd oleme pettunud.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles