Wengeri mantlipärija on leitud?

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Zeljko Buvac on Jürgen Kloppi aidanud 17 aastat
Zeljko Buvac on Jürgen Kloppi aidanud 17 aastat Foto: PAUL ELLIS / AFP

Kolm päeva enne Meistrite liiga poolfinaali Liverpooli klubi juurest lahkunud abitreener Zeljko Buvac võib valmistuda hoopis Arsenali minekuks, vahendab Independent Horvaatia portaali Pravda.

Inglismaa meedia teatas nädala alguses, et 17 aastat Kloppi abitreenerina (esmalt Mainzis, siis Dortmundi Borussias ja Liverpoolis) töötanud horvaadi Zeljko Buvaci suhted Kloppiga läksid hiljuti põhjalikult sassi ning pühapäeval teatati Liverpooli mängijatele, et abitreener on klubist lahkunud.

Liverpool lükkas need teated ümber ja teatas, et Buvac pole klubist lahkunud, aga viibib hooaja lõpuni «isiklikel põhjustel» klubi juurest eemal.

Nüüd väidab aga Pravda, et Buvac valmistub pigem uueks ametiks: nimelt asub ta suvel Arsene Wengeri asemel Arsenali peatreeneriks. Pravda oli ka esimene portaal, kes avalikustas 2015. aasta sügisel Kloppi ja Buvaci liitumise Liverpooliga. Ei Buvac ega Arsenal pole väiteid kommenteerinud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles