Kolmevõistlejate hooaeg sai Poolas ilusa alguse

Eesti Ratsaspordi Liit
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Katriin Sild ja Aspirin Poolas krossirajal
Katriin Sild ja Aspirin Poolas krossirajal Foto: Mari Ann Selge

Eelmisel nädalal võtsid meie noored kolmevõistlejad edukalt osa Sopoti hipodroomil toimuvast kolmevõistlusest.

Poolas võistles kokku 10 võistluspaari, kellest Katriin Sild hobusega Aspirin osales rahvusvahelises CCI1* võistlusklassis ning ülejäänud Poola rahvuslikes klassides CNC-L (CNC-100) ja CNC-P (CNC-105).

Sild lõpetas kolmepäevase võistluse tulemusega 43,3 miinuspunkti, platseerudes sellega kuuendale kohale 11 võistleja seas ning jäädes napilt esimesena auhinnaliselt kohalt välja. Sild ja Aspirin saavutasid koolisõidus tubli tulemuse (vastavalt 63,86% ja 65,45%). Kross läbiti puhtalt ja takistussõidus tuli viga sisse ühel tõkkel, millele lisandus veel 4 kp ületatud normiaja eest. Tuleval nädalavahetusel, 4. – 6. mai on antud paar osa võtmas samas võistluspaigas toimuvast rahvusvahelisest CIC2* tasemega kolmevõistlusest.

Katriin jäi enda sooritusega suures plaanis rahule. „Mulle väga meeldis, et alates kohale jõudmisest oli võistluspaigas vajalik info igalt poolt kättesaadav.  Koolisõiduga jäin ma üldiselt rahule, soojendus oli hea ning skeemi oli ka hea tunne sõita. Kross oli minu arvates väga hästi ehitatud ja kuigi ma ise suutsin paaril hüppel eksida, tegi vaatamata sellele hobune minu jaoks ideaalse krossi. Takistussõidus aitas mul rada vaadata ja soojendust teha meie FEI Solidarity projekti välistreener Lars Christensson (SWE), sest selleks ajaks olid juba teised eestlased hakanud tagasi sõitma. Takistussõidus õnnestus soojendus hästi, aga parkuuris tehtud vigade tõttu kogusin kahjuks 8 karistuspunkti."

Tugeva koolisõidu tulemusega, puhta takistussõidu ja krossiga võitis Kaire Kalm hobusel B Cavalier rahvuslikus CNC-P klassis esikoha. Nende tulemuseks jäi 33 mp. Kolmandale kohale platseerusid Luise Vevers ja Ruudi (35 mp) ning viiendaks tulid samas sõidus Joanna-Britt Metsar ja Hultajka (36,8 mp). Kokku osales siis sõidus 53 võistluspaari.

Rahvuslikus CNC-L klassis, kus oli kokku 48 võistlejat, oli parim eestlane Kati Sõer hobusel A Marina, saavutades 32,5 miinuspunktiga 10. koha

Kõik tulemused

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles