Flora mängis lõpusekundite draamas võidu maha

Ott Järvela
, vastutav toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Floralaste rõõm asendus lõpusekunditel suure kurbusega.
Floralaste rõõm asendus lõpusekunditel suure kurbusega. Foto: Sander Ilvest

JALGPALL. Eesti kõrgliiga 12. vooru keskses kohtumises tegi Tallinna Flora hooaja esimeses A. le Coq Arena murul peetud kohtumises 670 pealtvaataja ees 3:3 viigi Nõmme Kaljuga (58. Frank Liivak, 66. pen Zakaria Beglarišvili, 85. Madis Vihmann – 37. Vlasi Sinjavski, 62. Liliu, 90+4. Trevor Elhi).

Elhi tabamus võttis Floralt ära võidu, mis olnuks väga tähtis ja magus, sest mõlemad senised tänavused kohtumised tiitlirivaalide Kalju ja Levadiaga oli tiitlikaitsja kaotanud. Kuna Levadia oli teisipäeval teinud 1:1 viigi Narvas sealse Transiga, saanuks Flora mõlemale rivaalile läheneda, aga nüüd on tabelitipus seis endine – neljapunktine edu: Kalju 27, Levadia 27, Flora 23.

Kogu mängu jooksul oli üritavam pool Flora, ent jäi kaitsjate labaste eksimuste tõttu kaks korda kaotusseisu. Sealt tuldi välja ja asuti 85. minutil juhtima, aga üleajal Elhi viigistas. See oli vasakkaitsjale tänavu juba teine kord Kalju mängu lõpusekundil päästa – Tartu Tammekat 1:0 alistades lõi ta samuti üleajal meeskonna võiduvärava.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles