Liverpooli peatreener andis Madridi Realile tormihoiatuse

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liverpooli peatreener Jürgen Klopp mängu järel klubi poolehoidjaid tänamas.
Liverpooli peatreener Jürgen Klopp mängu järel klubi poolehoidjaid tänamas. Foto: Steven Paston / PA Wire/PA Images

Liverpooli jalgpalliklubi jõudis 11 aastase vahe järel Meistrite liigas finaali, kus kohtutakse tiitlikaitsja Madridi Realiga. Liverpooli peatreener Jürgen Klopp andis Hispaania suurklubile tormihoiatuse: «Liverpool on kuum!»

«Finaali pääsemine on väga kena, aga võitmine on veelgi parem. Me oleme valmis, aga vastas on Madridi Real. Sa ei saa Meistrite liigas olla rohkem kogenum kui Real. Nad on kogenud meeskond, meie mitte, aga meie oleme see-eest tõeliselt kuumad!» rääkis Klopp mängu järel.

Sakslasest juhendaja juubeldas pärast kohtumist poolfinaali kordusmängu Romaga koos oma hoolealuste ja klubi poolehoidjatega. «Need õnnelikud näod on parim asi, mida jalgpall suudab pakkuda. Inimesed jälgivad meid üle Euroopa, tulevad Anfieldile (Liverpooli kodustaadionil – toim) ja loovad suurepärase atmosfääri,» rääkis Klopp.

«Fännidel on olnud Liverpooli edus suur osa ning kui nad tahavad mind näha, siis nad näevad. Pole probleemi,» lisas Klopp, kes lõpuvile järel fännide ette ilmus ja neile aplodeeris.

Meistrite liiga finaal toimub 26. mail Kiievis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles