Klopp suure finaali eel: hõbemedalitele pole selles klubis kohta

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jürgen Klopp viis Liverpooli sel kümnendil esimest korda Meistrite liiga finaali.
Jürgen Klopp viis Liverpooli sel kümnendil esimest korda Meistrite liiga finaali. Foto: Steven Paston / PA Wire / PA Images

Jalgpalli Meistrite liiga finaali pääsenud FC Liverpooli peatreener Jürgen Klopp ootab juba 26. mai suurt mängu Kiievis, kus vastaseks kahe viimase aasta tšempion Madridi Real.

AS Roma pärast korduskohtumises üle elatud kerget hirmu poolfinaalis alistatud, pööras Klopp pilgu juba finaali suunas.

«Kaotasime Inglismaa liigakarika finaali. Keegi ei ütle Liverpooli tänavatel pärast seda mulle: aitäh, et viisid meeskonna finaali. Pääsesime ka Euroopa liiga finaali. Keegi ei täna sellegi eest,» rääkis Klopp The Guardiani vahendusel. «Meil on töö lõpetamata ja karikad võitmata. Hõbemedalitele pole Melwoodis kohta. Sellest on pisut kahju, aga sport kord juba on selline.»

Liverpool mängib Euroopa esiklubi tiitlile juba kaheksandat korda, kuid viimati oldi finaalis 11 aasta eest. Siis kaotati 1:2 AC Milanile, kellest oldi kaks hooaega varem samuti finaalis dramaatilisel moel jagu saadud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles