Ragnar Klavan: finaal Madridi Realiga tõotab tulla rock’n’roll!

Ott Järvela
, vastutav toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ragnar Klavan.
Ragnar Klavan. Foto: Tony Gentile / Reuters/Scanpix

Mart Poomi auhinnakapis on Meistrite liiga hõbemedal, mille ta võitis 2006. aastal Londoni Arsenali varuväravavahina. Ragnar Klavan oli toona 20-aastane ja mängis Hollandi kõrgliiga väikeklubis Almelo Heracles. Nüüd, tosin aastat hiljem on ta jõudnud sama kaugele kui eeskuju Poom – Meistrite liiga finaali.

Ometi polnud Viljandi kruusaväljakute pealt jalgpalliparadiisi – nii kirjeldas Ragnar Klavan oma karjääri pärast Liverpooliga liitumist – jõudnud Klavan kolmapäeva õhtul Rooma olümpiastaadionil lõpuvile kõlades üdini rõõmus ja joviaalne, sest hingele ei andnud rahu tema vastu 93. minutil vilistatud penalti, millest Roma lõi 4:2 värava ja vähendas kaotusseisu kahe mängu kokkuvõttes 6:7 (!) peale.

«Lõpuvile järel olin natuke pahane selle penalti-situatsiooni peale,» sõnas keskkaitsja eile õhtul Postimehega vesteldes. «Ma kohtunike suunal kommentaare ei anna. Kõik annavad platsil endast parima. Samamoodi, ka mängijatel pole kõik päevad vennad ja ei tule välja ainult head mängud. See kõik on osa jalgpallist,» rääkis Klavan esmalt diplomaatiliselt ja lisas siis muiates: «Ma ei kommenteeri kohtunikke, aga see ei olnud penalti!»

Ilmselt olnuks jutt ja tunne hoopis teine, kui kohtuniku selge eksimus röövinuks Liverpoolilt koha finaalis, aga nii ei läinud. 26. mail kohtutakse Kiievis tiitlikaitsja Madridi Realiga ning Klavan saab end seada valmis järjekordseks karjääri tähtsaimaks kohtumiseks. Miks järjekordseks? 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles