Videod: Tänak ja konkurendid keerutavad Portugali ralliks valmistudes mändide vahel

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Tänak ja Martin Järveoja Argentina MM-rallil.
Ott Tänak ja Martin Järveoja Argentina MM-rallil. Foto: Andre Lavadinho / imago/PanoramiC / Scanpix

Autoralli MM-sarja viies etapp ehk Portugali ralli peetakse juba 17.-20. mail ehk kahe nädala pärast. Äsja Argentinas elus kolmandat korda MM-etapil poodiumi kõrgeimale astmele tõusnud Ott Tänakul ja Martin Järveojal pole sestap aega saavutust nautida, vaid juba tuleb järgmiseks etapiks valmistuda.

Lisaks Tänakule mõõdavad kurvilisi kruusateid mõistagi ka kõik tema kolleegid ja konkurendid. Toyota tiim on testiteedeks valinud Gouvães da Serra piirkonna ning siinkohal stiilinäide Esapekka Lappi madallennust:

Testidega on juba alustanud ka Hyundai, kelle autoga kihutavad Portugalis koguni neli meest: nii Thierry Neuville, Andreas Mikkelsen, Hayden Paddon kui ka Dani Sordo. Argentinas Tänaku ja Neuville'i järel kolmanda koha saanud Sordo aga seekord tiimile punkte ei too.

Täna alustas Amarantes oma testipäevi ka M-Sport eesotsas viiekordse maailmameistri ja tänavuse MM-sarja liidri Sebastien Ogier'ga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles