Manchester United sai piinliku kaotuse

Ott Järvela
, vastutav toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vaatamata mängulisele ülekaalule tuli Manchester Unitedil leppida 0:1 kaotusega.
Vaatamata mängulisele ülekaalule tuli Manchester Unitedil leppida 0:1 kaotusega. Foto: EDDIE KEOGH / REUTERS/Scanpix

Inglismaa jalgpalli kõrgliiga eelviimase vooru avas kohtumine Brighton & Hove Albion - Manchester United, mis lõppes kodumeeskonna 1:0 võidule tänu Pascal Grossi 57. minuti väravale.

Sakslasest poolkaitsja tabamus fikseeriti väravajoonetehnoloogia abil. Brightoni pallivaldamisprotsent oli kõigest 31%, ent pealelöökide arvestus kaotati kõigest 11:16 ning väravaraamidesse suundunud lööke sooritati neli Manchester Unitedi kolme vastu.

Võiduga tõusis Premier League'i debütant Brighton liigatabelis 40 punkti peale ja 11. kohale ning kindlustas püsimajäämise, mis vallandas Amexi staadionil vägeva rõõmupeo.

Man Unitedi jaoks oli tegu hooaja seitsmenda kaotusega, ent nad on tabelis endiselt teisel kohal ja vajavad selle tagamiseks viimasest kahest mängust (võõrsil West Hami ja kodus Watfordi vastu) nelja punkti. Võib piisata ka vähemast.

Kaotus Brightonile viseeris piinliku tõiga - Jose Mourinho juhendatud meeskond kaotas tänavu võõrsil kõigile kolmele mullu esiliigas meistrisarja tõusnud klubile (oktoobris Huddersfield Townile 1:2, veebruaris Newcastle Unitedile 0:1 ja nüüd Brightonile samuti 0:1).

Brighton & Hove Albioni mängijat tähistavad võitu Manchester Unitedi üle.
Brighton & Hove Albioni mängijat tähistavad võitu Manchester Unitedi üle. Foto: Gareth Fuller / PA Wire/PA Images
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles