Zopp andis maailma esisaja mängijale lahingu, kuid jäi kaotajaks

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jürgen Zopp.
Jürgen Zopp. Foto: Eero Vabamägi / Postimees

Eesti esireket Jürgen Zopp (ATP 133.) piirdus Madridi tenniseturniiril kvalifikatsiooni avaringiga. Zopp tunnistas maailma edetabelis 93. kohal paikneva argentiinlase Nicolas Kickeri 6:4, 7:6 (4) paremust.

Kicker murdis esimeses setis Zoppi servigeimi seisul 3:3 ning hoidis seejärel oma pallingut veenvalt. Eestlane osutas viimases geimis kõva vastupanu, kuid Kicker realiseeris siiski kolmanda settpalli.

Teise seti esimeses geimis jäi Zopp kohe murdega tagaajaja rolli, kuid seisul 3:4 murdis eestlane Kickeri servigeimi vastu. Edaspidi kumbki ei vääratanud ning võitja selgus kiires lõppmängus, kus argentiinlane realiseeris teise matšpalli.

Zopp säras veidi vähem kui poolteist tundi kestnud lahingus kaheksa serviässaga, kuid patustas kolme topeltveaga. Kickeri samad näitajad olid vastavalt kolm ja null. Kui esimese servi õnnestumise protsent oli mängijatel üsna sarnane, siis suur erinevus oli teisel servil (Zoppil 46, Kickeril 61 protsenti).

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles