Nõlvaku ja Tiisaare ilus turniir lõppes valusa kaotusega

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mart Tiisaar Türgi etapil ründehoos.
Mart Tiisaar Türgi etapil ründehoos. Foto: www.fivb.com

Eesti rannavollepaar Kusti Nõlvak ja Mart Tiisaar näitas Türgis Mersinis peetaval tugevuselt kolme tärni MK-etapil suurepärast mängu.

Eesti paar jõudis läbi kvalifikatsioonimängude põhiturniirile, kus suudeti oma alagrupi otsustavas matšis alistada 2:1 (21:18, 7:21, 15:11) Venemaa duo Ilja Lešukov - Konstantin Semjonov ning jõuti otse põhturniiri teise ringi. Seal sai eestlaste teekond otsa, kui tasavägise mängu järel jäädi 1:2 (21:18, 18:21, 11:15) alla Valgevene paarile Aliaksandr Kavalenka - Aliaksandr Dziadkoule, vahendab Volley.ee.

Alagrupis alistati ka Šveitsi duo Nico Beeler - Marco Krattiger 2:0 (21:19, 21:11). Kvalifikatsioonis saadi Taani paarist Daniel Jonassenist ja Morten Overgaardist jagu 2:0 (21:13, 21:18), kohtumise hispaanlaste Raul Mesa ja Christian Garcia üle võitsid Nõlvak -Tiisaar samuti 2:0 (22:20, 21:17).

Kusti Nõlvak ütles pärast alagrupimänge, et turniiril on suudetud hästi keskenduda ja kõrvalistest teguritest end mitte häirida lastud. «Venelastega mäng oli ühe väikese mõõnaga (teine geim kaotati 7:21-toim). Lešukov «tassis» kaitses pea kõik üles ja lahendas väga kindlalt ära ka,» kommenteeris Nõlvak rasket hetke. «Aga me ei lasknud sellest end üldse häirida, sest nad mängisidki väga hästi. Oma servi lasime ka pehmemaks.»

«Üldiselt iseloomustab meie mängu praegu rahulik olek väljakul, võtame üks sooritus korraga ja toetame üksteist. Ei lase kõiksugu segavatel faktoritel, mis rannavollega kaasas käivad end häirida ja naudime väga siin mängimist. Samamoodi läksime ka Venemaa paari vastu mängima ja siiani on hästi toiminud,» lisas Nõlvak.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles