Video: LeBron Jamesi pöörane võiduvise viis Cavaliersi edasipääsust sammu kaugusele

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
LeBron James tõi Clevelandile järjekordse võdiu.
LeBron James tõi Clevelandile järjekordse võdiu. Foto: Gregory Shamus / AFP / Scanpix

Kõik teadsid, mis juhtub, kuid vääramatu sündis ikkagi: nii võib kokku võtta korvpalliliiga NBA kohtumise Cleveland Cavaliers - Toronto Raptors lõpusekundid. Viigiseisul jäi viimane rünnak Cavaliersile, palli tõi üle nende superstaar LeBron James ja tabas koos lõpusireeniga raske viske seisuks 105:103.

Cavaliers juhib nüüd nelja võiduni peetavat idakonverentsi poolfinaalseeriat 3:0 ja võib juba järgmise mänguga kindlustada edasipääsu. Kolmandas kohtumises võideti avapoolaeg kodusaalis 15 punktiga ja juhiti veel viimase veerandaja eel 14 silmaga, ent Raptors võitles visalt ja 8,8 sekundit enne lõppu jõuti O. G. Anunoby viskest viigini.

Viimane sõna jäi aga Jamesile, kelle korvid kustutasid Toronto lootuse ka seeria teises mängus. Lõpusekundi vise oli Jamesile tänavustes play-off-mängudes juba teine, sest ta tõi Cavaliersile koos sireeniga võidu ka eelmise ringi viiendas kohtumises Indiana Pacersi vastu. Kogu karjääri jooksul on James nüüd tabanud play-off'is mängu otsustava lõpusekundi viske viiel korral.

26 pealeviskest 14 tabanud ja 38 punkti kogunud James oli taas ka üleplatsimees, võttes lisaks kuus lauapalli ja andes seitse korvisöötu. Selles seerias end leidnud Kevin Love toetas teda 21 punkti ja 16 lauapalliga, neli kaugviset tabanud Kyle Korver lisas 18 punkti.

Raptorsi parim oli Kyle Lowry 27 punkti ja seitsme korvisööduga, Anunoby arvele jäi 18 punkti. Liimist oli aga lahti Toronto meeskonna teine superstaar DeMar DeRozan, kelle tosinast viskest tabas vaid kolm. Lõpuminuteid jälgis DeRozan treeneri otsusel sootuks pingilt.

Jamesi võiduviskele reageerisid Twitteri vahendusel paljud kaasmängijad:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles