Järelvaadatav: Tabasalus peeti Eesti ja Soome supermoto meistrivõistluste avaetapp

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

13. mail sõideti Tabasalu kardirajal selle aasta supermoto Eesti meistrivõistluste avaetapp, mis avas ühtlasi ka Soome meistrivõistlused. Tabasalus võistlesid kõik Eesti, Soome ja teiste lähiriikide parimad sõitjad.

Enne võistlust:

Stardis on tipud eesotsas kahe aasta taguse Eesti meistri Sami Salstolaga, kes tahab kindlasti tiitli mulluselt meistrilt Prants Palsilt tagasi võit. Oma sõna meistritiitli jahil on öelda ka valitseva meistri vennal Patrick Palsil, kes võistleb tänavu Itaalia tiimi ridades supermoto EMil. Lisaks on end kirja pannud mitmed kiired Läti ja Venemaa sõitjad ning neid jagub mitmesse klassi.

Sellel aastal paneb Eesti Mootorrattaspordi Föderatsiooni supermoto komisjon väga palju rõhku just noortele, kuna augustis toimub samuti Tabasalus EM-etapp ning juba pühapäeval on noori sõitjaid Tabasallu oodata lisaks Eestist ka Soomest, Lätist ja Venemaalt. Lisaks poistele on rajale tulemas ka vaprad tüdrukud, kes osalevad väikseimas SM50klassis.

Treeningsõidud algavad Tabasalus pühapäeva hommikul kell 9:00, kvalifikatsioonide algus on 10:30 ja esimene start antakse 12:30, kui rajale lähevad S4 klassi sõitjad. Kõikides klassides toimub kaks starti ja võistluspäev lõpeb kell 17:00 SuperQuadide teise sõiduga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles